NIEUW contactformulier : Contact opnemen met elaine

Dag John,

Onderstaande persoon heeft het contactformulier ingevuld.
Graag contact opnemen

Naam : elaine
Emailadres : Elainekrijgtmail@gmail.com
Telefoonnummer : 06-37550988
Bericht : Goedemorgen,
Ik zou graag een magazine bij jullie willen laten drukken. Is dit mogelijk? Het magazine is voor een verjaardag, deze is vrijdag avond. Ik ben in de gelegenheid om vrijdag overdag naar jullie toe te komen om het magazine op te halen. De andere dagen werk ik namelijk tot half 6.
Ik hoor graag van jullie of dit mogelijk is en wanneer het mogelijk is hoe ik het document moet aanleveren en wat ongeveer de kosten zullen zijn (magazine bedraagt 36 pagina’s)

Leave a comment

Uw ervaring op deze site zal verbeterd worden door cookies toe te staan. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies en ons privacybeleid